torsdag 19 augusti 2010

Vänner

Idag träffade jag en vän som jag inte har sett på fyra månader. Vi har varit utomlands båda två och de sista två månaderna hade vi ingen som helst kontakt då hon inte hade tillgång till Internet. Det är konstigt att vara så nära vänner och inte höras alls på så lång tid. Jag måste medge att det kändes lite konstigt när jag åkte till henne idag, när jag gick över gårdsplanen där jag har gått så många gånger, slog upp porten och sprang upp för trapporna som jag har gjort så många gånger förr. Jag knackade på och hon slog upp dörren. I samma ögonblick som dörren slogs upp var det som om vi aldrig varit ifrån varandra. Det kändes avslappnat och naturligt på en gång. Vi började prata om min resa, hennes resa och allt mellan himmel och jord. Som vanligt. Hon lagade god mat och vi drack massor med te - som vanligt.

Det är underbart att ha sådana vänner som alltid finns kvar och som man kan vara sig själv med trots att det var längesedan. Tack för att du finns!

6 kommentarer:

  1. Visst är det underbart. Jag har en sån vän som jag har känt sedan jag var 3 år. Vi ses max 2 ggr om året då hon bor i Gbg, men när vi ses är det som om det var igår. Helt underbart att ha sånna vänner och jag tror att man ska vara otroligt glad att man har dem.

    Hoppas att du mår bättre!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fint du skriver om din vän. Underbart, härligt med vänner. Ni har säkert äkta och sann vänskap. Var rädd om din vän. Tack för din kommentar hos mig. Önskar dig en trevlig helg.

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt med sånna vänner. Vad rädd om henne!

    Ha en trevlig helg!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  4. Visst är det så ändel vänner kan det gå lång tid innan man träffar och ändå är det som om man aldrig varit ifrån varandra när man ses.
    kram'hanna

    SvaraRadera
  5. Skönt med så goa vänner.
    Det gäller att vara rädd om dem.
    Agneta

    SvaraRadera
  6. Det är det som är ens riktiga/trogna vänner, dom är få och man ska vara rädd om dom :)
    Visst är det underbart, trots att det tar långt tid emellan med hörs och ses så vet man att man är vänner ändå.
    Det är det dom som jag anser är ens riktiga/trogna vänner, dom är få och man ska vara rädd om dom :)

    SvaraRadera