torsdag 21 juli 2011

När kommer bebisen?

Många har frågat när bebisen kommer. Det här med beräknat förlossningsdatum har varit lite klurigt. På ultraljudet som vi gjorde i tisdags fick vi datumet 9 december 2011. Själv är jag dock osäker på om det verkligen stämmer, för jag vet när jag hade ägglossning och då borde 15-20 december vara mer troligt. Men när jag skriver veckor i bloggen i fortsättningen utgår jag från BF 9 december, sen får vi se när bebisen vill komma ut!

6 kommentarer:

  1. Ja det där kan vara en hel djungel. Vi fick nytt datum på båda barnen. Första datumet vi fick på Patricia var den 31 december..vid ultjaljudet 19 januari, hon är född 17 januari. Biancas första datum vi fick var 29 oktober, ultraljud 8 december och hon är född den 3:e december.

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja det där stämmer ju inte alltid.. men man kan ju räkna +- 14 dagar från ultraljudets bf-datum! Ska bli så spännande att följa din resa och se fina magen växa o växa =) Kram och grattis igen!

    SvaraRadera
  3. Så mysigt, jag längtar redan efter nästa bebis :)

    SvaraRadera
  4. Men åååhh grattis till graviditeten! Vad härligt!! :D DU ser såå himla fin ut med lilla magen. Kramis

    SvaraRadera
  5. spännande, en liten decemberbebis :D och vad härligt med semestern !

    SvaraRadera
  6. Lika bra att inte fästa sig för mycket vid beräknat datum. Det brukar ju vara den dag man vet att barnet INTE kommer ;-)

    SvaraRadera