måndag 25 juli 2011

Stockholms skärgård

Igår påbörjade vi vår Stockholms-semester. Vi har varit i huvudstaden tusentals gånger, men den här gången tänkte vi att vi skulle uppleva lite mer. Vi började i alla fall med att ta oss ut till skärgården och när vi kom hit igår eftermiddag var det 19 grader och strålande sol. Vi hade en underbar eftermiddag och kväll! Vi strosade runt på ön, vi satt på klipporna och läste böcker, vi åt våfflor på ett mysigt café, var på liveunderhållning på kvällen och lite senare åt vi på en lyxig restaurang. Jag skulle ljuga om jag sa att vi inte frös igår. För det gjorde vi. Speciellt på kvällen, då satt vi och huttrade i våra koftor på uteserveringen. Men vi njöt till fullo av att solen ändå ville titta fram och visa oss skärgården från sin bästa sida!





4 kommentarer:

  1. Mys! Lyxigt med sol, här var det mulet och regnigt igår. Som du skrev - soligt väder gör allt vackrare! Hoppas ni har en bra dag idag också!

    SvaraRadera
  2. Åh vad gott med våfflor!!! :D

    SvaraRadera
  3. Lovisa: Idag vaknade vi tyvärr upp till regnoväder, men vi har haft det bra ändå! Skriver mer snart! Kram

    Hanna: Ja, de var riktigt goda! :-)

    SvaraRadera
  4. Stockholm är underbart! Spenderade också 5 semesterdagar där i år. Jobbade på Ingmarsös restaurang när jag var ung och vackrare omgivningar får man ju leta efter!

    SV: Din mage ser söt o fin ut! Denna gången är jag ännu större och jag är tyvärr inte en av dem som blir vackra när de är gravida. Allt sväller, speciellt näsan =)

    Önskare er en forsatt underbar semester!
    Kram =)

    SvaraRadera