fredag 23 september 2011

Godmorgon!

Det är min tredje sjukdag idag, men jag känner mig i alla fall lite bättre. Jag ska försöka ta det lugnt idag ändå, dricka massa te för min stackars hals och försöka att inte anstränga mig alls. Det är mycket möjligt att jag bakar något så att jag inte blir alltför rastlös, annars blir det filmer, böcker och bloggläsande idag också!

Jag hoppas att jag är frisk imorgon för då tänkte jag och D åka och köpa spjälsäng! Vad har ni för planer för helgen?

4 kommentarer:

  1. Hade tänkt hämta det sista ur lägenheten (som vi flyttade ifrån i juni och som min sambos bror hyr nu). Men nu när jag varit/är lite krasslig vet jag inte hur pepp jag är på att bära påsar och kartonger. Får se vad sambon säger.

    Annars är det nog inte så många helgplaner. Fast jag är sjukt sugen på lite socialt umgänge efter den här sjukveckan. :)

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att köpa spjälsäng och förbereda! hoppas verkligen att du blir frisk snabbt!

    Här tänkte vi ta ut lilltjejen på sin första svamp-plockning.. Får se hur mycket till hjälp hon är.. Om inte vädret är på topp blir det nog framförallt tentaplugg för min del!

    SvaraRadera
  3. Vad roligt med sängköp! Visar du i bloggen sen?
    Själv ska jag bara ta det lugnt och fortsätta kurera mig (har också nt i halsen). Kanske blir det bullbak.

    SvaraRadera
  4. Madelen: Vad tråkigt att du också är sjuk! Hoppas att du blir bättre snart!

    Cissi: Mysigt med svamp-plockning! :-)

    Johanna: Absolut! :-) Det lutar åt en spjälsäng från IKEA, så det är väl iof inte så mycket att visa upp! :-P Hoppas att du blir bättre snart!

    SvaraRadera