torsdag 9 september 2010

Beautiful Blogger Award

Jag har sett att den här awarden har cirkulerat runt i bloggvärlden ett tag. Den finns i lite olika varianter. Hur som helst har jag precis fått en award av finaste Camilla. Så här skriver hon:

"En av mina allra trognaste läsare och ger alltid så fina kommentarer. Nyligen hemkommen från ett par månader i Ecuador arbetar hon nu på en förskola. En kul prick helt enkelt."

Haha, det är inte varje dag man blir kallad för en "kul prick"! Men tack för awarden Camilla! Jag vill skicka vidare awarden till:

Malliga mamman
Malliga mamman är en tvåbarnsmor som skriver om sin vardag och sitt liv med en stor portion humor och ironi. Hon har även en härlig självdistans. Jag gillar att hon bjuder mycket på sig själv och skriver utan att försköna. Titta in hos henne om ni inte har läst hennes blogg förut!

En mammas dagbok
Jag måste också skicka tillbaka awarden till Camilla. Hon driver en rolig och intressant blogg som hon på något konstigt sätt har tid att uppdatera flera gånger per dag. Det finns alltid något nytt att läsa hos henne. Jag gillar också hennes driv och att hon alltid känns så positiv!


Julias vita drömmar

Hos Julia kikar jag också in ofta, även om hon inte uppdaterar riktigt varje dag. Hos henne finns det otroligt vackra bilder från hennes hem och hennes trädgård. Älskar hennes lantliga stil och vackra kort!

Lilija
My har lyckats skapa en bra blandning i sin blogg mellan snygga foton, intressanta tankar och vardagliga inlägg. Varje gång jag ser hennes snygga foton tänker jag att jag ska skaffa mig en riktigt bra kamera!

1 kommentar: