måndag 13 september 2010

Dagens i-landsproblem

Jag har ett problem. Jag har inte tittat på TV på väldigt länge och nu har jag MASSOR som jag måste titta ifatt den här veckan och jag förstår bara inte hur jag ska hinna!

* Idol har börjat och jag hann inte se ett enda program förra veckan, det fjärde programmet är redan i morgon, tisdag, så om jag inte tittar idag kommer jag ännu mera efter!
* Ensam mamma söker Jag läste nyss på En mammas dagbok att premiären var igår, programmet kanske inte borde få pris som världens bästa program, men jag brukar ändå följa det lite granna...
* Partiledardebatter/utfrågningar/skolfronts debatt och annat viktigt politiskt! Herregud, valet är ju på söndag, hur ska jag hinna se allt viktigt tills dess!

Är det något mer jag har missat?

6 kommentarer:

  1. Stäng av TVn, tänd ljus, brygg te och kryp upp i soffan med en god bok! Jag lovar att du inte kommer sakna såporna på TV.

    SvaraRadera
  2. Jag kollar också på 2 av dessa 3 program...tur att det är höst och ok att krypa upp i en soffa INNE ;)

    SvaraRadera
  3. Det är en del att följa på tv nu...
    Lite mysigt att krypa upp i soffan på kvällen & titta på tv nu när det börjar bli mörkt om kvällarna:-)
    Kram Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Vännen,
    Tack snälla för en värmande kommentaren på bloggen, det är verkligen påfrestande att leva i ovishet, men snart är dagen här, då jag hoppas så innerligt att vi kan slappna av igen.

    Kram på dig
    /Camilla

    SvaraRadera
  5. Du är inte ensam..och jag längtar tills det blir ännu mer att försöka hålla koll på. För vad är inte mysigare än att sena kvällar på hösten tända ljus, krypa upp i soffan med en kopp te och en filt och bara slappa! ;)

    Kram!!

    SvaraRadera
  6. Nä det var nog allt;o)

    Missade också Idol, kollade alla avsnitt från förra veckan på nätet. Nu är jag ikapp och om ca 10 minuter börjar det igen:o)

    SvaraRadera