söndag 19 september 2010

Mot valstugorna!

Idag är det val i Sverige. Jag tycker inte att det märks så väldigt mycket i bloggvärlden, i alla fal inte på de bloggar som jag läser, men jag tycker att valet är oerhört viktigt. Det är viktigt att alla sätter sig in i valet, tar reda på fakta och tar ställning!

Jag vill återigen poängtera det min vän bloggade om igår. Sitt inte hemma för att du inte "orkar gå iväg och rösta" eller för att du tror att det "inte spelar någon roll". Det spelar roll, det är till och med otroligt viktigt att alla är med och gör sin röst hörd för att vi ska fortsätta ha verklig demokrati.

På den här sajten skriver de att om du inte vet vilket parti du vill rösta FÖR, kan du åtminstone rösta MOT ett parti, nämligen mot Sverigedemokraterna. På sajten finns det förslag på hur du kan bidra till att det främlingsfientliga partiet INTE får ökad makt!

Var med och gör din röst hörd. Rösta med hjärtat - och se till att vi fortsätter ha ett demokratiskt land där alla människor anses vara lika mycket värda!

2 kommentarer:

  1. Jag har också reagerat att väldigt få bloggar tar upp valet! Det är viktigt och kan inte poängteras nog: det är nästintill en plikt att rösta! Tyvärr kpom ju SD in, men jag hoppas att de inte får någon möjlihget att påverka...
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Tycker det är jättebra att du tagit upp valet i dina inlägg, särskilt om inte andra bloggar tagit upp ämnet så mycket. Det behövs mer politisk diskussion mellan "vanliga" medborgare tycker jag! Tycker också det var bra att du uppmanade folk att rösta och att du visade ditt avståndstagande från SD! Go Vanilla!

    SvaraRadera