onsdag 26 oktober 2011

Hiccups

Den senaste veckan har vår lilla skatt i magen börjat hicka. Nu hickar h*n minst två gånger per dag och ofta på nätterna! Det är så mysigt att känna bebisen hicka, fast jag tycker lite synd om honom/henne också. Det måste vara en konstig känsla för bebisen!

Imorgon är det dags att träffa vår barnmorska igen. Efter besöket på MVC är det också dags för den allra första föräldragruppen. Det ska bli spännande att se vilka de andra paren är och om vi har något annat än magarna gemensamt. Vi hoppas såklart på en bra grupp med trevliga personer som vi kan fortsätta umgås med när våra bebisar är födda!

8 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en härlig gemenskap i föräldrargruppen! Man behöver dem nästan mer när bebisen har kommit, skönt att prata med/fråga någon annan som fått barn samtidigt.

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  2. God kväll söta..Söt bild på bebis handen.Nä det är inte varje dag som min man lägger sig så tidigt..Han somnade i sängen under tiden som han tittade på fotbollen,,,hihihi..skönt med lita egen tid..Hoppas att det är bra med bebisen i magen.Sov så gott sen snäckan.kram kram

    SvaraRadera
  3. Sv; det tycker jag absolut,du lär INTE bli besviken på lindts creationchoklad :D

    SvaraRadera
  4. Sv: Ja det hoppas vi med. Vaknade dock till världen dimma.. :)

    Spännande med föräldragrupp.. Hoppas det blir trevligt!

    SvaraRadera
  5. Hej! Tack :)
    Här inne var det också väldigt fint! Hoppas det var bra par i föräldrar gruppen!
    Ha en fin dag! kram

    SvaraRadera
  6. Gud vad mysigt med hicka, Lo hickade jämt i magen, hihi. Hon hickade sig igenom hela förlossningen ;-)

    SvaraRadera