torsdag 23 februari 2012

Godmorgon!

Vi vaknade upp till en strålande vacker dag med blå himmel, sol och vårkänslor! Känns lite bättre än gårdagen då vi hade höst all over again här där vi bor. Men idag behöver vi verkligen lite solsken för natten har varit värdelös och jag känner mig slut i hela kroppen. Lilla hjärtat har haft mycket ont i magen och varit väldigt orolig hela natten. Nu ser vi fram emot en lugn förmiddag och sedan kommer Lilla hjärtats älskade morbror hit till oss i eftermiddag!

Vad roligt att det fanns så stort intresse för min bloppis med bebiskläder! Ni är många som har hört av er och det är verkligen jätteroligt! Det kommer definitivt att komma upp fler bloppisar framöver (Lilla hjärtat växer ur kläder i en rasande fart)!

Men har ni glömt bort tävlingen i samarbete med Brands for Kids? Om ni har missat den tycker jag definitivt att ni ska kika in här och vara med och tävla!

Ha en bra torsdag!

4 kommentarer:

  1. Här har vi också välbehövligt solsken. Underbart efter 3 timmars sömn inatt. Ska passa på att försöka sova lite sen blir det långpromenad! Synd att vi inte bor i samma stad, då kunde vi gjort sällskap =)
    Hoppas du också får vila lite under dagen!
    Kram =)

    SvaraRadera
  2. Härlig blogg det här!
    Bloppis med bebissaker låter som en kul idé :)

    SvaraRadera