lördag 4 februari 2012

Kontorshäng

Vi upptäckte att både jag och Lilla hjärtat hade klädkris, samtidigt som min man hade kris på jobbet. Hur löser man det med en liten bebis som har kolik?

Som tur är har min man ett kontor på stan, så vi åkte upp dit tillsammans och jag ammade M i loungen. Sedan tog min man henne i bärsele där hon somnade direkt och jag kunde gå på stan och min man kunde jobba! Helt perfekt! När jag hade shoppat färdigt gick jag upp på kontoret igen och ammade Lilla hjärtat medan D hämtade lunch till oss. Nu ska jag åka hem med Lilla hjärtat och min man ska fortsätta jobba. Som tur är får jag snart sällskap, för strax kommer min mamma och min syster på fika hos oss. Den här underbara lördagen bara fortsätter!

6 kommentarer:

  1. Vilken tur att det gick att lösa så :) Hoppas du gjorde några fynd =)
    Ha en fin melodifestivalslördag nu! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var perfekt och jag hittade mycket fint! Visar er i bloggen snart! :-) Kram

      Radera
  2. Tänk att man blir mästare på att hitta sina egna lösningar till slut.. =) Kolik brukar gå över efter några månader eller hur är det? Har för mig det. Hoppas det går över fort.

    Ha en fin söndag, kramar Mira

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, man blir väldigt uppfinningsrik! :-)Vid tre-fyra månader har jag hört att det ska gå över. Vi hoppas på det! :-) Kram

      Radera
  3. Allt bli bra så småningom.Jag har gott genom det här tre gånger

    SvaraRadera