fredag 26 november 2010

Dagens fråga

Jag älskar att göra listor. Alla typer av listor. Men inför jul är det en självklarhet, då blir det listor över allt som ska bakas, köpas, fixas och städas. Så nu undrar jag såklart hur många av er som också gör listor över allt som ska göras? Och gör du det bara till jul eller till allt möjligt?

Brukar du skriva listor?

9 kommentarer:

  1. Jag skriver alltid listor till julen, med allt som ska göras, men inte så mycket annars! :-)

    SvaraRadera
  2. Halloj där!
    Jag skriver listor jämt.. om saker som jag måste göra på jobbet (i vanliga fall), saker jag ska handla, saker jag ska göra här hemma osv.
    Gillar känslan av att kunna pricka av grejer ;)

    Ha en fin helg, kramis

    SvaraRadera
  3. O ja, jag älskar att skriva listor och får mycket mer gjort med listor. Känslan att bocka av grej efter grej är härlig =)

    SvaraRadera
  4. Haha, va roligt. Jag skriver listor om allt. När jag ska handla, packa, planera saker mm. Magnus retar ofta mig för det;o)

    SvaraRadera
  5. Hej! Du är en av finalisterna i Veckans Blogg hos mig :) Man får rösta en gång om dagen & vinnaren presenteras på måndag! Lycka till!

    SvaraRadera
  6. Vissa dagar brukar jag skriva listor över sånt som ska göras. Det är så skönt sen när man klarat av punkterna på listan och får känna sig helt ledig.

    sv: Åh, tack för tipset! Jag ska absolut spana in den sidan. :)

    SvaraRadera
  7. Jätteofta, eller hela tiden. Matlista, städlista, projekt-att-fixa-hemmalista, saker-(t.ex. julklappar)att-handlalista.

    SvaraRadera
  8. Jag är också en riktig listnörd :-D Helst ska de skrivas snyggt på bra papper och sånt också..

    SvaraRadera
  9. Kul att du kommenterade på min blogg! Har tittat in hit några gånger sedan dess. Och jag är listornas mästare, jag lovar! Ha det kalas!

    SvaraRadera