onsdag 28 december 2011

Besök på BVC

Idag fick vi ställa klockan. Det tog verkligen emot att gå upp och duscha och äta i frukost när Lilla hjärtat sov, där missade jag 1-2 timmars dyrbar sömn! Men vi hade en tid hos BVC så det var inte mycket att göra åt saken. Jag fick väcka M för att hinna amma henne lite innan vi åkte iväg.

Väl på BVC fick vi träffa en äldre kvinna som hostade ljudligt i sitt rum innan hon kom ut och ropade upp oss, stank av gammalt kaffe, tyckte att vi var SÅÅÅ duktiga för att vi tog trapporna och som hade fler dubbelhakor än Lilla hjärtat. Den BVC-sköterskan blev inte direkt min favorit kan jag meddela... Som tur är så är det inte henne vi kommer att ha i fortsättningen.

Lilla hjärtat blev i alla fall både mätt och vägd. På tolv dygn hade M växt 4 cm och gått upp 335 g!

Jag ska lägga upp lite kort på alla fina julklappar som M har fått senare. Jag håller också på att skriva en förlossningsberättelse som många av er har frågat efter. Ha en bra dag!

5 kommentarer:

  1. åh så härligt att hon växer så bra :) det är alltid en lättnad att få komma till BVC och se att allt står rätt till ! hoppas att ni får en fin avslutning på dagen :) kramar

    SvaraRadera
  2. Men oj vad mycket hon hade växt! Vilken tur att det inte är den tanten ni ska ha i fortsättningen! KRAM!

    SvaraRadera
  3. härligt att lilla hjärtat växer!

    sv: tack gulle du! Ja familjefotona gick alla åt skogen men jag tror nog att det var meningen så, det blir ju mer äkta :)

    Aw vad mysigt! Lo sov för det mesta hon med :)

    SvaraRadera
  4. Vad hon växer Lilla hjärtat! Inte konstigt att hon vill äta och sova mycket! :) Hoppas ni får någon bra BVC-sköterska i fortsättningen! Kramar

    SvaraRadera