onsdag 19 januari 2011

Dag 19 - Detta ångrar jag

När jag köpte julstjärnor och nya, höga krukor i julas upptäckte jag att julstjärnorna sjönk ner i krukorna. Jag kunde dock inte hitta några leca-kulor så jag knycklade ihop silkespappret som tidigare varit runt blommorna och tryckte ner i krukorna. Perfekt tänkte jag, då kom blommorna i rätt höjd.

Men lagom till nyår började det lukta unket i lägenheten. Varje gång vi kom hem kände vi en svag äcklig lukt. Men vi kunde inte komma på vad det var. När brorsan kom hem till oss på själva nyårskvällen sa han också att det luktade illa. "Brukar det göra det hos oss?" frågade jag olyckligt. "Nejdå" lugnade han mig. Vi dukade långbord, förberedde maten och klädde upp oss.

Plötsligt lutade min bror sig närmare blommorna i fönstret och utbrast "Det är här det luktar!" D fick slänga av sig kavajen och ta reda på allt. Det luktade värre än den värsta spyan när han lyfte på blommorna...

Så här i efterhand kan jag ångra att jag tryckte ner silkespapper i krukorna istället för att gå och köpa lite leca-kulor...

3 kommentarer:

 1. Haha, tur ni kom på vad det var iallafall ;)
  Kramis

  SvaraRadera
 2. du ångrade köpet atllså? :)

  när jag läste rubriken så förberedde jag mig att det skulle skrivas om något stort, ånger i ditt liv haha men det var bara det. Nice surprise :)

  Det var roligt

  SvaraRadera