måndag 24 januari 2011

Dag 24 – Mina drömmar

Jag kanske låter gammal nu, men flera av mina största drömmar har redan gått i uppfyllelse. Här är i alla fall fem av mina drömmar:

1. Den stora kärleken

De allra flesta drömmer väl om den stora kärleken. Det har jag också gjort, men aldrig kunde jag väl tro att jag skulle finna en så underbar, snygg, omtänksam, rolig, och fantastisk man som jag nu är gift med! Jag är otroligt lycklig tillsammans med D - han är mitt allt!

2. Volontärresa

Jag har alltid drömt om att åka till ett u-land och arbeta som volontär. Jag har funderat fram och tillbaka om jag skulle ha tid, pengar och modet att åka. Men i april 2010 gjorde jag slag i saken och jag är otroligt glad att jag vågade åka! Jag har fått med mig otroligt många fina minnen och fantastiska erfarenheter! Kanske, kanske vill jag åka iväg på en till resa någon gång i framtiden, men det får tiden utvisa.

3. Driva ett eget företag

Detta skrev jag om dag 13 så jag ska inte upprepa mig. Det har i alla fall varit en dröm väldigt länge, och denna dröm har genom Esperansa gått i uppfyllelse!

4. Bli författare

Att bli författare är något jag har drömt om mycket länge. Jag vet inte hur många romaner som jag har på börjat, eller hur många gånger jag har tänkt att jag ska satsa och verkligen försöka skriva en bok. Men det har inte riktigt fungera. "Skrivkramp är för amatörer" lär Jan Guillou sagt en gång, och jag är definitivt en amatör! Jag har massor med inspiration i början, men jag tappar alltid intresset efter ett tag och känner att det inte håller måttet. Så det här är nog en av mina drömmar som jag tänker behålla, men som förmodligen aldrig kommer att gå i uppfyllelse.

5. Åka till Australien

Jag tycker om att resa, att se nya platser och uppleva nya saker. (Men jag är samtidigt OTROLIGT hemmakär!) Min drömresa just nu är en Australien-resa. Efter vår semester på Galapagos-öarna fick jag verkligen mersmak för snorkling och att få snorkla och dyka i Barriärrevet är verkligen en dröm jag har just nu!


Det är härligt att ha drömmar tycker jag. Jag har massor med stora och små drömmar och så länge du tror att drömmarna kan bli verklighet är det underbart att ha drömmar! Vissa drömmar kan du själv se till att de blir verklighet, så jag skulle vilja uppmana alla er som går och bär på drömmar att göra verklighet av åtminstone en av dem!

"Believe that dreams come true everyday,
because they do."

(citat från One Tree Hill)


2 kommentarer:

  1. Du kunde bli författare genom att skriva en novell, då kanske du inte skulle hinna tröttna och tappa inspirationen?! :)

    SvaraRadera