torsdag 4 augusti 2011

Bebisen sparkar!

I drygt en vecka har jag känt vår lilla skatt röra sig inne i magen. Jag känner det oftast när jag lägger mig ner på rygg, eller sitter stilla en längre stund. Det känns som en liten våg i magen, och några gånger har jag känt ordentliga sparkar!

Ibland kan jag stanna upp mitt i en mening, eller bara ligga och titta på magen och vänta på att bebisen ska röra på sig. Det är så fantastiskt att jag kan känna vår lilla bebis röra sig där inne nu!


12 kommentarer:

  1. Så härligt med bebissparkar i magen det blir mer verligt då och grattis om jag inte sagt det innan. Så fint du gjort här inne med. Tack för fina kommentaren, han hade det inte lätt igår mannen min. kramar

    SvaraRadera
  2. Det är så mysigt att känna! Vänta tills sluttampen när du känner en rumpa puta ut, eller en fot som trycker, det är oxå häftigt!!
    Njut massor vännen!

    Kramisar

    SvaraRadera
  3. Aaaw va mysigt!!! =) Det är nåt man verkligen kan njuta av. Skönt att få bekräftelse =) Kram

    SvaraRadera
  4. Det är ju så dundermysigt, å känslan håller i sig, det är lika mysigt i vecka 38 :) Men nu bumlar det mest runt en massa och det är jättekul att titta på hur magen gör de mest konstiga rörelser:)
    kram!

    SvaraRadera
  5. Å vad härligt och blir nästan lite avundsjuk! Saknar det så mycket, och vänta bara tills du ser alla rörelserna hela magen verkar göra när bebis sparkar och rör sig! Så häftigt, vackert och konstigt.. ;)

    SvaraRadera
  6. Jag satte mig framför Leila bakar med en piggelin så lite bakrelaterat blev det ju iaf ;). Jag har BF 25 augusti så vi är inne på slutspurten nu :). När är din BF?

    SvaraRadera
  7. Åh, visst är det mysigt! Njut!

    Och testar du macaronsen, så länka gärna så jag får se! :)

    SvaraRadera
  8. Åh vad mysigt! Jag saknar varken min mage eller att vara gravid. Däremot saknar jag sparkarna där inne, hihi :)

    Kramis!

    SvaraRadera
  9. MEEEEN GUUUD va har jag missat! Grattis! :D va glad jag blev nu!

    SvaraRadera
  10. Åh det var helt underbara de där små sparkarna i magen & sedan blir det bara mer & mer :)

    Kram

    SvaraRadera
  11. Tack fina för din kommentar :) Jag började också känna rörelser nu i vecka 21, såå häftigt! Det började i onsdags, kanske så diffust men ändå något annat än vanligt "magkurr".

    Hoppas du har en lugn kväll efter allt fixande i helgen! Kram ♥

    SvaraRadera