onsdag 10 augusti 2011

Godmorgon!

Idag ska jag och D ut och titta på barnvagnar. Vi ska till alla butiker i stan och verkligen fråga, prova och fundera. Kanske köper vi också lite småsaker och eventuellt kläder till vår bebis... vi får väl se vad vi kommer hem med!

Ha en bra dag!


15 kommentarer:

  1. Åh så roligt!! :D Så spännande! =) Kram

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni hittar något ni gillar! :)

    Till våra barn körde vi en gammal hederlig Emmaljunga. Jag skulle aldrig köpa en vagn med luftdäck. Tycker det verkar vara mycket strul med dom. Dessutom är många föräldrar så slarviga att sköta om sina luftdäck när vagnarna står på förskolan. Är det något du hunnit märka av också? :)

    SvaraRadera
  3. Welcome to the djungle ;-) Å va myyyyyyyys! Ta inte en Crescent...kommer du ihåg skräckprommisen när Alice va liten då hela styrstaget(?) gick AV!?!

    SvaraRadera
  4. Så roligt att gå på barn vagns shopping, minns när vi köpte vår första, hur vilse vi var i banrvagns världen :) Men med god service fick vi en vagn som vi har varit supernöjda med, en teutonina fun. Rekommenderar verkligen den, hoppas att ni fick mycket hjälp.

    Trevlig kväll!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Anna: Ja, vi tittade lite på Emmaljunga idag, vi får se vad vi kommer fram till! :-)

    Malliga mamman: Ja, det kommer jag ihåg, det var verkligen hemskt! Vilken panik... Nej, det blir nog inte Crescent...

    Bettan: Det var verkligen mycket att fundera på så här vid första vändan. Vi gillade också en Teutonia-vagn, men hjälp vad dyrt det är! :-)

    SvaraRadera
  6. Ja, det är alltid skoj att handla till lillhjärtat, hihi :) Dock vill jag gärna känna och kika på kläderna i butik men lite onlineshopping blir det nog :)

    Lycka till i vagndjungeln! Vi är ju inne på våran fjärde vagn nu, det tog ett tag innan det blev rätt här, hihi :) Mitt bästa tips är att inte lyssna så mycket på andra utan ta det som blir bäst för er. Samt att läsa tips/recenssioner, kika konsumentverkets hemsida och så!

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Åh, barnvagnsdjungeln haha, inte alls svårt ;)

    SvaraRadera
  8. Spännande! :) Vi har en Brio, och trivs ypperligt med den :)

    SvaraRadera
  9. Hoppas ni hittade något ni båda gilla! :)
    ALltid kul att göra sånt ihop :)

    sv: Ja för det mesta så leker dom rätt bra ihop. Återstår att se hur det blir när lilla gumman börjar röra sig mer och ta för sig lite :)

    Ha en fin dag

    SvaraRadera
  10. Sv: Ja det är det :) Så funderar man lite på hur man ska lägga upp det i den nya. Ska man ha samma upplägg som i den gamla eller ska man göra lite ändringar? haha. Sån är iaf jag (a) Vill ha samma struktur i hela kalendern ;D

    Kul med barnvagnsjakt!

    SvaraRadera
  11. Spännande att ge sig ut i barnvagnsdjungeln!

    SvaraRadera
  12. Åh, vad roligt. Vi köpte Emmaljunga och betalade 6500, men den var värt den summan! Vagnen är som ny efter 2 och halv år, och jag har inte ångrat den inte för en enda sekund!

    /Marieta

    SvaraRadera
  13. Spännande. Ska bli roligt att se vilken vagn ni väljer.

    SvaraRadera
  14. Så spännande, hoppas ni hittade något bra oh inte har allt för myket beslutsångest;)

    SvaraRadera