fredag 31 december 2010

Bloggåret 2010

Det känns som om jag alltid har bloggat, men så är det faktiskt inte. Faktum är att 2010 är det första hela året som jag har bloggat. Jag startade nämligen upp "By Vanilla" i april 2009. Här kommer nu en liten sammanfattning av bloggåret 2010:

Januari

Kall vinter och massor med snö. I början av året var jag med i en bilolycka. Senare tog jag examen och fick jobb.

Februari
Vintern fortsatte och jag jobbade vidare på mitt nya jobb. Många barncitat den månaden. Jag avslöjade också min kommande utlandsresa.

Mars

Fortfarande mycket snö, vi bokade flygbiljetter till Ecuador och jag funderade på resan. Jag fick förlängt på mitt nya jobb.

April
Den här månaden var det äntligen dags för avresa! Spännande, roligt och skrämmande på samma gång! Bloggen blev plötsligt en reseblogg.

Maj
Jag var fortfarande i Ecuador och det var svårt att blogga så ofta. Vi bodde i huvudstaden Quito, men upplevde fantastiska resor på helgerna. Under maj månad flyttade vi sedan ut på landsbygden och jag började äntligen mitt volontärprojekt!

Juni
Hela juni befann jag mig i Ecuador, så det var fortfarande glest mellan inläggen. Jag fortsatte med volontärarbetet. Sedan var det dags att ta farväl av alla barn och den lilla byn. Sedan drog vi till Galapagos!

Juli
Underbar semester på Galapagosöarna, men Internet-caféerna var få och Internet var SJUKT segt vilket resulterade i få inlägg. Sedan bar det hemåt igen. Jag startade mitt nya företag.

Augusti
Jag började jobba igen. Lite firande, och lite genus-funderingar, annars inga stora händelser.

September
Jag funderade på biståndsfrågan, och bloggade om valet. Jag jobbade mycket med mitt nya företag.

Oktober
Saknade barnen från Ecuador. Första snön, redan julkänsla? Jag tog emot min första leverans.

November
Äntligen kunde jag presentera mitt nya företag Esperansa! Min man lanserade MinÖnskelista.nu. Bakade pepparkakor och såg fram emot jul!

December
Mycket arbete med Esperansa, julfest med jobbet, och såklart jul!


Ser fram emot ett ännu bättre bloggår 2011! Hoppas att ni hänger med!

1 kommentar: